Nieuws

Het Notarieel controleert matches 2018

donderdag 01 maart 2018
Het Notarieel is hèt notariskantoor van Zwolle waar iedere klant zich thuis voelt; van de oude dame die een testament wil maken, tot de grote ondernemer die zijn vastgoedportefeuille wil uitbreiden.Ook maatschappelijke organisaties weten ons kantoor goed te vinden. Geweldig om ieder jaar weer te zien hoe op ludieke wijze de mooiste matches tot stand komen tussen deze organisaties en ondernemers. Die matches legt Het Notarieel ook in 2018 graag weer vast!

Wij vinden het belangrijk de verbinding te zoeken

woensdag 28 februari 2018
Beursvloer Zwolle is een initiatief wat al jaren bestaat in Zwolle en heeft als doel bedrijven en ondernemers te verbinden met maatschappelijke organisaties. STORM in Recruitment is ook dit jaar weer één van de deelnemende bedrijven. STORM verbindt talent aan talentzoekers. En dit snel groeiende Zwolse bedrijf heeft naast een zakelijke ook een maatschappelijke missie; sociaal ondernemen.

Onwijs Marketing

woensdag 21 februari 2018
Ik deel mijn kennis graag vanuit Onwijs Marketing! Bijvoorbeeld door de masterclass die ik afgelopen jaar heb gegeven aan vrijwilligersorganisaties via Beursvloer Zwolle. Omdat ik het waardevol vind mijn steentje bij te dragen aan de maatschappij. Daarmee zie je meteen wat de impact is, dat is heel mooi om te zien 😊

Verantwoorde koffie op beursvloer

vrijdag 16 februari 2018
Pure Africa Coffee verzorgt tijdens de Beursvloer de koffie. Zij willen mooie ontmoetingen stimuleren, voor deze mooie ontmoetingen is goede koffie nodig en hierin speelt Pure Africa graag een rol.

Beeldprikkels, partner en deelnemer

vrijdag 02 februari 2018
Naast vaste partner van Beursvloer zijn wij zelf ook aanwezig op Beursvloer. Om verbindingen te leggen, om samen mooie dingen te maken/realiseren, om ons steentje bij te dragen.

Beursvloer Zwolle 2017 een groot succes!!

donderdag 13 april 2017
De tiende editie van Beursvloer Zwolle, die dit jaar te gast was bij hogeschool Windesheim, heeft een fantastisch resultaat behaald. Zo'n 95 bedrijven en organisaties waren woensdag 12 april aanwezig en hebben onderling 121 matches afgesloten ter waarde van €72.861,-.

Agenda

Training Beursvloer

Dit jaar is de training voor de Beursvloer op 5 april, de training wordt aangeboden door Nico de Jong van Onwijs Marketing! Zoals je ziet op de foto legt Nico in deze training aan jullie uit hoe je de bedrijven tijdens de beursvloer goed bij de lurven kan pakken!

Beursvloer Zwolle 2018

Op woensdag 11 april 2018 opent om 17.00 uur bij Mercure Hotel Zwolle na de traditionele gong de beurs van vraag en aanbod. Ondernemers, maatschappelijke organisaties en burgerinitiatieven hebben anderhalf uur de tijd om tot één of meerdere matches te komen.