Agenda

Masterclass 'Online zichtbaar zijn'

woensdag 16 mei 2018 19:00 tot 21:00
Dit idee ontstond tijdens de beursvloer waarbij organisaties en bedrijven handelen met gesloten beurzen. In de twee uur durende masterclass gaat hij in op het belang van doelstellingen en legt hij uit hoe je je doelgroep helder krijgt. Ook behandelt hij de zeven psychologische principes van Robert Cialdini en gaat hij nader in op contentmarketing en social media marketing. Alles om jou de handvatten te geven om vrijwilligers te werven. De masterclass is gratis toegankelijk voor iedereen die verantwoordelijk is voor het werven van vrijwilligers binnen Zwolse vrijwilligersorganisaties. Basiskennis van online marketing is een must voor deelnemers. Iedereen die wil deelnemen, werkt wekelijks of maandelijks aan de website en beheert of heeft kennis van de social media van de vrijwilligersorganisatie.

Nieuws

Elfde Beursvloer Zwolle opnieuw een groot succes

Op 11 april jl. openden wethouder Ren de Heer (VVD) en Anne Riemersma (directeur ZwolleDoet!) Beursvloer Zwolle in het Mercure Hotel onder begeleiding van presentator Martijn van Hese (Partij voor Cultuur). Deze 11e editie heeft voor een record gezorgd: de fictieve omzet was met 83.164 ruim 10.000,- meer dan in 2017.

Het Notarieel controleert matches 2018

Het Notarieel is ht notariskantoor van Zwolle waar iedere klant zich thuis voelt; van de oude dame die een testament wil maken, tot de grote ondernemer die zijn vastgoedportefeuille wil uitbreiden.Ook maatschappelijke organisaties weten ons kantoor goed te vinden. Geweldig om ieder jaar weer te zien hoe op ludieke wijze de mooiste matches tot stand komen tussen deze organisaties en ondernemers. Die matches legt Het Notarieel ook in 2018 graag weer vast!

Wij vinden het belangrijk de verbinding te zoeken

Beursvloer Zwolle is een initiatief wat al jaren bestaat in Zwolle en heeft als doel bedrijven en ondernemers te verbinden met maatschappelijke organisaties. STORM in Recruitment is ook dit jaar weer n van de deelnemende bedrijven. STORM verbindt talent aan talentzoekers. En dit snel groeiende Zwolse bedrijf heeft naast een zakelijke ook een maatschappelijke missie; sociaal ondernemen.

Onwijs Marketing

Ik deel mijn kennis graag vanuit Onwijs Marketing! Bijvoorbeeld door de masterclass die ik afgelopen jaar heb gegeven aan vrijwilligersorganisaties via Beursvloer Zwolle. Omdat ik het waardevol vind mijn steentje bij te dragen aan de maatschappij. Daarmee zie je meteen wat de impact is, dat is heel mooi om te zien 😊

Verantwoorde koffie op beursvloer

Pure Africa Coffee verzorgt tijdens de Beursvloer de koffie. Zij willen mooie ontmoetingen stimuleren, voor deze mooie ontmoetingen is goede koffie nodig en hierin speelt Pure Africa graag een rol.