Beursvloer Zwolle 2018

Mercure Hotel Zwolle - woensdag 11 april 2018 17:00 tot 20:00

Op woensdag 11 april 2018 opent om 17.00 uur bij Mercure Hotel Zwolle na de traditionele gong de beurs van vraag en aanbod. Ondernemers, maatschappelijke organisaties en burgerinitiatieven hebben anderhalf uur de tijd om tot één of meerdere matches te komen.

Ideale match

Alle handel op de Beursvloer is met gesloten beurzen. Er wordt gehandeld in producten, diensten en kennis. Als beide partijen iets voor elkaar kunnen betekenen dan spreken we van de ideale match. Bedrijven bieden bijvoorbeeld materialen, overbodige computers en leegstaande ruimtes, maar ook organisatieadvies aan. Maatschappelijke organisaties kunnen een sportdag, workshop, optreden, maar ook hun netwerk en kennis aanbieden.

Aanmelden verplicht!

Deelname aan Beursvloer kan door aanmelding via www.beursvloerzwolle.nl/aanmelden Beursvloer streeft naar evenwicht tussen beide partijen en daarom kan er gewerkt worden met een wachtlijst. De volgorde van aanmelding is dan bepalend.


Nieuws

Training door Marijke Willems voor mantelzorgers

Afgelopen jaar zijn vele bedrijven benaderd om deel te nemen aan Beursvloer Zwolle. Zo werd ook Marijke Willems training en coaching benaderd. Marijke was erg enthousiast over het concept maar was niet in de gelegenheid om aan de beursvloer deel te nemen. Toch wilde ze graag iets betekenen voor een Zwolse organisatie. Ze is in contact gekomen met Steunpunt Mantelzorg en ze gaat dit najaar op twee avonden een workshop 'Trouw aan jezelf aanbieden voor Zwolse mantelzorgers. Een mooi voorbeeld van een Maatschappelijk Betrokken Ondernemer.

Beursvloer Zwolle 2017 een groot succes!!

De tiende editie van Beursvloer Zwolle, die dit jaar te gast was bij hogeschool Windesheim, heeft een fantastisch resultaat behaald. Zo'n 95 bedrijven en organisaties waren woensdag 12 april aanwezig en hebben onderling 121 matches afgesloten ter waarde van 72.861,-.

We kunnen niet simpelweg onze hand ophouden

Johan van Aalderen is teamleider bij Trias. Trias ondersteunt bij opvoeden en opgroeien en is er voor kinderen, jongeren en hun ouders in West Overijssel, Twente en Veluwe. Trias Zwolle neemt woensdag 12 april 2017 voor de tiende keer deel aan Beursvloer Zwolle. Van Aalderen geeft als ervaren deelnemer tips voor andere maatschappelijke organisaties die mee willen doen.

Beursvloer on tour - Hogeschool Windesheim

Care, share, dare. Dat geldt voor ons n voor de Beursvloer. Hogeschool Windesheim is in 2017 gastheer voor Beursvloer Zwolle. Jan Willem Meinsma, lid college van bestuur Hogeschool Windesheim, over de symbolische waarde die dit voor het evenement n voor de opleidingsinstelling heeft:

Handel met gesloten beurzen ter waarde van 45.000

Op de 9e editie van Beursvloer Zwolle, op woensdag 10 februari, zijn 94 matches tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties/burgerinitiatieven gesloten. Tijdens het evenement, dat werd georganiseerd door ZwolleDoet! en Zwolse Uitdaging, ruilden bedrijven en maatschappelijke organisaties diensten met een totale waarde van 45.000 euro.