Beursvloer Zwolle 2018

Mercure Hotel Zwolle - woensdag 11 april 2018 17:00 tot 20:00

Op woensdag 11 april 2018 opent om 17.00 uur bij Mercure Hotel Zwolle na de traditionele gong de beurs van vraag en aanbod. Ondernemers, maatschappelijke organisaties en burgerinitiatieven hebben anderhalf uur de tijd om tot één of meerdere matches te komen.

Ideale match

Alle handel op de Beursvloer is met gesloten beurzen. Er wordt gehandeld in producten, diensten en kennis. Als beide partijen iets voor elkaar kunnen betekenen dan spreken we van de ideale match. Bedrijven bieden bijvoorbeeld materialen, overbodige computers en leegstaande ruimtes, maar ook organisatieadvies aan. Maatschappelijke organisaties kunnen een sportdag, workshop, optreden, maar ook hun netwerk en kennis aanbieden.

Aanmelden verplicht!

Deelname aan Beursvloer kan door aanmelding via www.beursvloerzwolle.nl/aanmelden Beursvloer streeft naar evenwicht tussen beide partijen en daarom kan er gewerkt worden met een wachtlijst. De volgorde van aanmelding is dan bepalend.


Nieuws

NLdoet 2018: heel Nederland doet mee!

Op 9 en 10 maart 2018 steken vele maatschappelijk betrokken Nederlanders de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Ben of ken je een maatschappelijke organisatie waar vrijwilligers nodig zijn voor een leuke klus of activiteit? Of heb je zin om samen met collegas, vrienden of teamgenoten bij een organisatie aan de slag te gaan? Doe dan mee met NLdoet.

Beursvloer Zwolle 2017 een groot succes!!

De tiende editie van Beursvloer Zwolle, die dit jaar te gast was bij hogeschool Windesheim, heeft een fantastisch resultaat behaald. Zo'n 95 bedrijven en organisaties waren woensdag 12 april aanwezig en hebben onderling 121 matches afgesloten ter waarde van 72.861,-.

We kunnen niet simpelweg onze hand ophouden

Johan van Aalderen is teamleider bij Trias. Trias ondersteunt bij opvoeden en opgroeien en is er voor kinderen, jongeren en hun ouders in West Overijssel, Twente en Veluwe. Trias Zwolle neemt woensdag 12 april 2017 voor de tiende keer deel aan Beursvloer Zwolle. Van Aalderen geeft als ervaren deelnemer tips voor andere maatschappelijke organisaties die mee willen doen.

Jonge Mantelzorgers maken eigen film

Op zaterdag 15 oktober heeft de workshop film maken plaats gevonden. Deze workshop is voortgekomen uit een match op de beursvloer tussen Ivette Halkes en Janneke Kramer. Ivette is een creatief denker, conceptontwikkelaar en film- en televisiemaker. De workshop was voor jongeren die in hun dagelijks leven zorgen voor een broertje, zusje, ouder of andere naaste.