Training Beursvloer

informatie volgt - donderdag 05 april 2018 19:15 tot 21:00

Dit jaar is de training voor de Beursvloer op 5 april, de training wordt aangeboden door Nico de Jong van Onwijs Marketing! Zoals je ziet op de foto legt Nico in deze training aan jullie uit hoe je de bedrijven tijdens de beursvloer goed bij de lurven kan pakken!


Verder hebben we het tijdens de training over onderwerpen als: hoe presenteer jij je tijdens de Beursvoer – het pitchen van jouw vraag – ‘durf te vragen’ – het nakomen van de gemaakte afspraken – wat kan je tegenprestatie zijn – marketing na de beursvloer.

Nico over de Beursvloer: ‘ik deel mijn kennis graag vanuit Onwijs Marketing! Bijvoorbeeld door de masterclass die ik afgelopen jaar heb gegeven aan vrijwilligersorganisaties via Beursvloer Zwolle. Omdat ik het waardevol vind mijn steentje bij te dragen aan de maatschappij. Daarmee zie je meteen wat de impact is, dat is heel mooi om te zien .

Ook dit jaar bied ik weer een masterclass 'online zichtbaar zijn' aan. Omdat ik zie dat bijna iedere vrijwilligersorganisatie tegen dezelfde uitdagingen aanloopt op het gebied van online marketing. Dat je na de tijd wegloopt met genoeg handvatten, tips en inspiratie. Om er direct mee aan de slag te kunnen.

Programma:
19.15   Inloop
19.30   Introductie Beursvloer
19.40   Start training Nico de Jong
20.15   Pauze
21.00   Einde

Klik hier om je aan te melden.

Over de locatie van de training worden jullie later geïnformeerd.

Nieuws

Het Notarieel controleert matches 2018

Het Notarieel is ht notariskantoor van Zwolle waar iedere klant zich thuis voelt; van de oude dame die een testament wil maken, tot de grote ondernemer die zijn vastgoedportefeuille wil uitbreiden.Ook maatschappelijke organisaties weten ons kantoor goed te vinden. Geweldig om ieder jaar weer te zien hoe op ludieke wijze de mooiste matches tot stand komen tussen deze organisaties en ondernemers. Die matches legt Het Notarieel ook in 2018 graag weer vast!

Wij vinden het belangrijk de verbinding te zoeken

Beursvloer Zwolle is een initiatief wat al jaren bestaat in Zwolle en heeft als doel bedrijven en ondernemers te verbinden met maatschappelijke organisaties. STORM in Recruitment is ook dit jaar weer n van de deelnemende bedrijven. STORM verbindt talent aan talentzoekers. En dit snel groeiende Zwolse bedrijf heeft naast een zakelijke ook een maatschappelijke missie; sociaal ondernemen.

Onwijs Marketing

Ik deel mijn kennis graag vanuit Onwijs Marketing! Bijvoorbeeld door de masterclass die ik afgelopen jaar heb gegeven aan vrijwilligersorganisaties via Beursvloer Zwolle. Omdat ik het waardevol vind mijn steentje bij te dragen aan de maatschappij. Daarmee zie je meteen wat de impact is, dat is heel mooi om te zien 😊

Verantwoorde koffie op beursvloer

Pure Africa Coffee verzorgt tijdens de Beursvloer de koffie. Zij willen mooie ontmoetingen stimuleren, voor deze mooie ontmoetingen is goede koffie nodig en hierin speelt Pure Africa graag een rol.

Beeldprikkels, partner en deelnemer

Naast vaste partner van Beursvloer zijn wij zelf ook aanwezig op Beursvloer. Om verbindingen te leggen, om samen mooie dingen te maken/realiseren, om ons steentje bij te dragen.