Bedrijven

Deelnemende bedrijven aan Beursvloer Zwolle 2018. Klik hier voor de partners en vips.

Aanbieder Aanbod

STORM in Recruitment

Helpen met de LinkedIn profilering van je organisatie. Of zaken waar vraag en aanbod op het gebied van arbeidsbemiddeling samen moeten komen.

Sesam Academie

Steun bieden aan vrijwilligersorganisaties met betrekking tot veranderingsmanagement

Van Ree Accountants

Advisering op gebied van verslaggeving (jaarrekening, bestuursverslag), administratieve organisatie, risicomanagement. Een advies kan vormgegeven Worden door een adviesgesprek van 1 á 2 uur bij de organisatie.

MobiliteitOost

Loopbaanadvies, loopbaancoaching, sollicitatietraining, workshop LinkedIn, CV schrijven. Hoe ziet mijn online profiel eruit?
Brasserie de Hofvlietvilla Wij hebben diverse ruimtes waar trainingen of seminars gegeven kunnen worden, variërend van 5 tot 100 personen.

Annetreiscoach

 Reisadviezen Nederland
Doepark Nooterhof  
Gewoon Appeltaart Appeltaart aanbieden aan de bezoekers. Dagbesteding bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

OnwijsMarketing

Ik help bedrijven verder. Ik geef richting aan online marketing. Bied inzicht, overzicht én focus. Dat doe ik door heldere en effectieve marketingstrategieën te ontwikkelen en uit te voeren. In co-creatie met de klant, uiteraard. Ik ben positief-kritisch en daag mensen uit anders te denken. Tijdens de Beursvloer wil ik graag 1 match maken met een organisatie die mij zal overtuigen met veel energie en enthousiasme, over hoe ik hen verder zou kunnen helpen.

Weldaad

Weldaad: genieten van geuren, voor een prettige, natuurlijke en passende atmosfeer op je werkplek. Zowel atmosfeer verbetering (met passende, bestaande geuren en geurverspreiders) is mogelijk - als ook een bedrijfsgeur, speciaal voor uw bedrijf samengesteld. Of... voor een speciaal iemand, voor wie u een persoonlijk parfum wenst.
Dutch Appdesign BV Een jaar lang Youmee inzetten om met cliënten, medewerkers of andere stakeholders participatietrajecten op te starten en gezamenlijk oplossingen bedenken. Co-create your world: met Youmee!
Donkergroen Klussen groenvoorziening

VladaVisuals

Verzorging van de workshop Ontdek je (authentieke) kracht""
 By Vinnies  reparatie- en verstelwerk aan kleding en woontextiel

 ProPublico

 Met de hulp van het online platform van ProPublico maken goede doelen en bedrijven samen een verhaal over hun goede zaak. Zo inspireren ze anderen en heeft hun goede zaak nog meer impact.
 Fietstaxi Zwolle  Inzetten van de fietstaxi.

Blink10Events

Wij zijn Corien en Karin en vormen samen BLink10 Events. Ontzorgen en organiseren zit in ons bloed en dat moet eruit! Wilt u te gast zijn op uw eigen evenement? Uw inbreng hebben in de organisatie, maar het werk uit handen geven? Dat is waar wij het tijdens de Beursvloer ook met je over kunnen hebben.

Geluidstudio.com

Geluidstudio kan kooropnames verzorgen, workshops geven en heeft een dj-school Daarnaast is er een repetitieruimtes voor bands.

LaserKliniek Zwolle

Laserkliniek kan advies geven op het gebied van huidaandoeningen (acne, droge huid, beenvaatjes etc) en biedt aan om onze expertise te delen in bijvoorbeeld colleges / lessen aan onderwijsinstellingen.
Vidiveni  
Mercure Hotel Zwolle Kan van alles zijn van koffie, lunch, diner, vergaderzaal tot hotelkamer
Stichting Focus Training Herstel doe je zelf Training Herstel plus Training Voorlichting Cursus tekenen/schilderen De Buurtcafe

Triggerfish

Online Activatie Advies
Avex  
Markantus  Markantus heeft een breed expertise in huis van grafisch tot projectmanagement. Wij voeren projecten professioneel, maar creatief uit en staan bovendien altijd klaar voor de ontwikkeling voor uiteenlopende (visuele) uitingen. TIjdens de beursvloer zou ik graag een match willen maken waardoor ik organisaties verder kan helpen in bv het geven van marketingadvies op on- en offline gebied. Daarnaast kan ik meehelpen met de ontwikkeling van opvallende uitingen.
ZwolleDoet! Startpunt Vrijwilligerswerk Als startpunt vrijwilligerswerk kunnen wij adviseren op het gebied van vrijwilligerswerk. Denk aan adviseren over werving, waardering en binding. Wij helpen graag d.m.v. meedenken met jullie organisatie.

De Jongens Uit De Keuken

 Als detacheerder van koks kunnen wij bijv. een kookcursus aanbieden of een vervanging van/ toevoeging bij een kok in een (zorg)instelling.

The Great Escape

Kortingen of vrije escaperooms voor bedrijven, afhankelijk van het ruilaanbod uiteraard.

Sales boost company

Positionering op salesactiviteiten. Hoe kan een organisatie zich in de markt zetten.

Stadkamer

Gebruik cursusruimte of Grote Zaal, incl. licht, geluid&beeld en de publiciteit

Beeldprikkels

Met creatief strategisch ontwerp helpen we jouw merk vérder. Onze missie? ‘Delete boring!’ We maken verrassende communicatieconcepten, waarmee jij goed voor de dag komt. Jij bent betrokken bij iedere fase; we doen het samen. We geven onze eerlijke mening en denken ondertussen mee over de toekomst van jouw merk. Tijdens de beursvloer kijken we graag welke ''vrager'' wij verder kunnen en willen helpen! We hebben er zin in!

Plokko

We zijn nog een start-up, dus we hebben (nu) nog niet zoveel weg te geven. We vinden het wel leuk om mee te doen. Mogelijk dat we bijv. ergens een positieve noot aan toe kunnen voegen door ons maak-bet-zelf materiaal beschikbaar te stellen

ROC Landstede | BRIXX

Met BRIXX bieden wij aankomend toetreders tot de arbeidsmarkt de gelegenheid om onder begeleiding te werken aan vraagstukken uit het werkveld om zo hun expertise, werkervaring en talent te ontplooien. Aangezien wij als ROC een maatschappelijke verantwoording hebben in de regio willen wij ons graag inzetten voor MVO vraagstukken uit die regio.

Pathé Zwolle

 
Organiseren met effect Advies over meer structuur in de organisatie en hoe tijd beter benut kan worden. - Orde op zaken stellen in chaotische omgeving (fysiek/digitaal). - Medewerkers trainen in effectiever mailboxbeheer
Monicar4u Alles op gebied van uiterlijke verzorging (haar & make-up) is bespreekbaar.
Park & bistro de Stadshoeve In overleg verschillende mogelijkheden zoals vergaderruimte, koffie voor u en uw gesprekspartner, een lunch etc

IJsselvliet

IJsselvliet zal tijdens de beursvloer kijken naar wat zij kunnen aanbieden, dus vraag gerust! Om een idee te krijgen: wij brengen nieuwe energie en zetten uw organisatie en mensen in beweging. Dat is het IJsselvliet-effect. Focus, alignment en commitment Met een andere, brede kijk op het geheel zien en onderzoeken wij de samenhang tussen alle bewegingen in uw bedrijf. We bekijken of uw mensen uw toekomstvisie delen. We verkennen de gezamenlijke aansluiting op die gezette koers. En we peilen de betrokkenheid, ofwel krijgt het succes van het geheel voorrang op persoonlijk succes. Samenhang en verbinding dus. Tussen mensen, middelen, processen én doelen. Daarin zitten de antwoorden en de weg naar uw stip op de horizon. Met de IJsselvliet Formule maken we de optelsom. Het resultaat is beweging, die nieuwe stroming: verbetering door verbinding.
Nostimos Letselschadedeskundigen We zijn erg benieuwd naar de beursvloer en zijn hier voor het eerst.
Landstede Basketbal Landstede Basketbal vindt het belangrijk maatschappelijk betrokken te zijn. Ze vervult haar rol door ondersteuning te bieden aan maatschappelijke projecten en initiatieven. Denk hierbij ook aan vrijkaartjes voor vrijwilligers of doelgroepen.