Meer betrokken ondernemen

Draag je steentje bij aan deze samenleving door vrijwilligerswerk te doen of door je medewerkers daartoe te stimuleren. Vrijwilligerscentrale ZwolleDoet! staat klaar voor maatschappelijk betrokken ondernemers. ZwolleDoet! bemiddelt tussen organisaties die vrijwilligers zoeken en vrijwilligers die de klus willen klaren, niet alleen in het kader van Beursvloer Zwolle en NL Doet, maar het hele jaar door.

Vormen

Het vrijwilligerswerk uit naam van een bedrijf kan verschillende vormen hebben. Bijvoorbeeld een eenmalige klus die met het hele team van medewerkers wordt verricht, zoals het opknappen van een buurthuis. Het vrijwilligerswerk kan ook van langdurige aard zijn. Juist omdat vanuit een bedrijf kan worden gewerkt met koppels of groepjes, is continuïteit gewaarborgd. Collega’s kunnen samen bijvoorbeeld mensen bezoeken die wat extra aandacht kunnen gebruiken, waarbij ze elkaar afwisselen.


ZwolleDoet! denkt graag met je mee over de mogelijkheden en kan u in contact brengen met diverse organisaties. Vraag naar Odelia Otten of Anke van Vliet.