Beursvloer Zwolle

Tijdens Beursvloer Zwolle, een initiatief vanuit ZwolleDoet! en SamenZwolle, worden maatschappelijke organisaties (te denken valt aan sportclubs, goede doelen, stichtingen, verenigingen, burgerinitiatieven) met bedrijven en ondernemers in contact gebracht op een beursachtige wijze. Op die manier kunnen er matches worden gemaakt. ZwolleDoet! en SamenZwolle hebben samenwerking hoog in het vaandel.

Voorbeeld van een match

Onderneming X heeft een leegstaande ruimte, waar sportvereniging X zijn jaarvergadering zou kunnen houden. Tegelijkertijd kan als “tegenprestatie” sportvereniging X een workshop geven voor personeel van de onderneming die zijn ruimte aanbiedt. Zo ontstaat er een Win-Win situatie, met gesloten beurs. De ervaring is dat niet alleen de producten/diensten die gematcht worden, maar ook de gesprekken en de contacten als erg inspirerend en waardevol ervaren worden.

MEEDOEN = GRATIS!

De filosofie achter Beursvloer Zwolle is gelijkwaardigheid. Als wij geen geld vragen aan maatschappelijke organisaties, vinden wij dat we dit ook niet kunnen doen aan bedrijven/ondernemers. Immers de doelen zijn verbinden, iets voor elkaar kunnen betekenen en mooie matches maken!

WAAR EN WANNEER

Op woensdag 11 april tussen 17:00 - 20:00 uur wordt in het Mercure Hotel Zwolle de beursvloer gehouden. Na een slag op de gong hebben de ondernemers en de maatschappelijke organisaties anderhalf uur de tijd om tot één of meerdere matches te komen.

AANMELDEN

Om mee te kunnen doen is het wel verplicht om je aan te melden. Dit kan heel eenvoudig online via www.beursvloerzwolle.nl/aanmelden. We hebben het verplicht gesteld zodat wij het evenwicht tussen de verschillende partijen in balans kunnen houden. Het kan daarom zijn dat we werken met een wachtlijst, de volgorde van aanmelding is hierin bepalend.

Twitter