Beursvloer Zwolle 2017

Bekijk hier videoimpressies van eerdere edities

 

Klik op een (kleine) foto om de fotogalerij te starten.
 

Nieuws

Elfde Beursvloer Zwolle opnieuw een groot succes

Op 11 april jl. openden wethouder Ren de Heer (VVD) en Anne Riemersma (directeur ZwolleDoet!) Beursvloer Zwolle in het Mercure Hotel onder begeleiding van presentator Martijn van Hese (Partij voor Cultuur). Deze 11e editie heeft voor een record gezorgd: de fictieve omzet was met 83.164 ruim 10.000,- meer dan in 2017.

Het Notarieel controleert matches 2018

Het Notarieel is ht notariskantoor van Zwolle waar iedere klant zich thuis voelt; van de oude dame die een testament wil maken, tot de grote ondernemer die zijn vastgoedportefeuille wil uitbreiden.Ook maatschappelijke organisaties weten ons kantoor goed te vinden. Geweldig om ieder jaar weer te zien hoe op ludieke wijze de mooiste matches tot stand komen tussen deze organisaties en ondernemers. Die matches legt Het Notarieel ook in 2018 graag weer vast!

Wij vinden het belangrijk de verbinding te zoeken

Beursvloer Zwolle is een initiatief wat al jaren bestaat in Zwolle en heeft als doel bedrijven en ondernemers te verbinden met maatschappelijke organisaties. STORM in Recruitment is ook dit jaar weer n van de deelnemende bedrijven. STORM verbindt talent aan talentzoekers. En dit snel groeiende Zwolse bedrijf heeft naast een zakelijke ook een maatschappelijke missie; sociaal ondernemen.

Onwijs Marketing

Ik deel mijn kennis graag vanuit Onwijs Marketing! Bijvoorbeeld door de masterclass die ik afgelopen jaar heb gegeven aan vrijwilligersorganisaties via Beursvloer Zwolle. Omdat ik het waardevol vind mijn steentje bij te dragen aan de maatschappij. Daarmee zie je meteen wat de impact is, dat is heel mooi om te zien 😊

Verantwoorde koffie op beursvloer

Pure Africa Coffee verzorgt tijdens de Beursvloer de koffie. Zij willen mooie ontmoetingen stimuleren, voor deze mooie ontmoetingen is goede koffie nodig en hierin speelt Pure Africa graag een rol.