Beursvloer Zwolle 2017 een groot succes!!

donderdag 13 april 2017

De tiende editie van Beursvloer Zwolle, die dit jaar te gast was bij hogeschool Windesheim, heeft een fantastisch resultaat behaald. Zo'n 95 bedrijven en organisaties waren woensdag 12 april aanwezig en hebben onderling 121 matches afgesloten ter waarde van €72.861,-.


De beursvloer werd mogelijk gemaakt door de bijdrage van onze partners. Een speciaal bedankje gaat uit naar de gastlocatie, Hogeschool Windesheim. En Martijn van Hese, voorzitter van de Partij van Cultuur, die de presentatie van het evenement vol energie heeft verzorgd. Hij heeft daarnaast een livevlog op Facebook en Twitter gemaakt van deze avond, deze willen wij jullie niet onthouden. Gewoon Appeltaart heeft alle aanwezigen getrakteerd op een heerlijk appeltaartje. Maar er zijn veel meer partijen betrokken die onmisbaar zijn voor dit evenement. De aanwezig organisaties en bedrijven hebben gezorgd voor een fantastische energie, waardoor al deze mooie matches tot stand zijn gekomen.

Blijf op de hoogte

Tijdens Beursvloer Zwolle zijn foto's gemaakt door Bernard Ensink, enkele foto's staan nu al online net als de 121 matches. Ook de video, gemaakt door studenten van Landstede komt, op een later tijdstip online. Volg ons daarom op Facebook, Twitter en/of Instagram!
Agenda

Beursvloer Zwolle 2018

Op woensdag 11 april 2018 opent om 17.00 uur bij Mercure Hotel Zwolle na de traditionele gong de beurs van vraag en aanbod. Ondernemers, maatschappelijke organisaties en burgerinitiatieven hebben anderhalf uur de tijd om tot één of meerdere matches te komen.