Partners

Partners

Locatie
Mercure hotel Zwolle stelt dit jaar zijn deuren open als locatie waar de Beursvloer plaats zal vinden.

Beeldprikkels
 Voor het tweede jaar op rij  hebben we Beeldprikkels, de vormgever van Travers Welzijn en inmiddels ZwolleDoet!, bereid gevonden om de vormgeving van de publicaties rondom Beursvloer Zwolle te verzorgen.

De Peperbus
De Peperbus is sinds jaren trouwe mediapartner van Beursvloer Zwolle. Jaarlijks kunnen we rekenen op brede publiciteit voor de deelnemende bedrijven en organisaties.

 

KPMG
De accountants van KPMG zijn op de beursvloer aanwezig om een waarde te bepalen van de afgesloten matches.

Notaris

Martijn de Jong zal deze editie namens het Notarieel fungeren als notaris. Hij zorgt ervoor dat alle gemaakte matches officieel gemaakt worden. De notaris formaliseert de match door een handtekening en een stempel te plaatsen op het match-formulier.

Presentator
Martijn van Hese zal als presentator de beursvloer begeleiden. Hij is o.a. bekend als acteur, theatermaker, presentator en regisseur. Maar profileert zich voornamelijk als partijleider van de Partij voor Cultuur. 

Stichting Present Zwolle
Zet netwerk in tbv de beursvloer


 

AVEX
Verzorgd tijdens de beursvloer de audio en visuele techniek

Onwijs Marketing
Verzorgd de training op 5 april voor maatschappelijke organisatie om zich zo goed voor te bereiden op Beursvloer Zwolle.
 

Pure Africa
Pure Africa Coffee verzorgt tijdens de Beursvloer de koffie. Zij willen mooie ontmoetingen stimuleren, voor deze mooie ontmoetingen is goede koffie nodig en hierin speelt Pure Africa graag een rol. Pure Africa Coffee is een social enterprise en investeert van iedere verkochte kilo koffie €1,- in microkredieten. Zo drinken we samen lekkere koffie en stimuleren we tegelijkertijd ondernemerschap in Afrika.

 

Gewoon Appeltaart
Gewoon Appeltaart bakt in samenwerking met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, ambachtelijke appeltaarten. Op de beursvloer kunnen we deze heerlijke baksels proeven. Want voor het tweede jaar op rij verzorgt Gewoon Appeltaart de traktatie bij de koffie.

Hedon
 Als poppodium staan we vooral bekend om ons brede scala aan (pop)concerten en dance-events. Tijdens de Beursvloer zijn we aanwezig met een DJ voor de muzikale omlijsting.
 

Party verhuur Zwolle
Tijdens de beursvloer verzorgt Party Verhuur Zwolle de aankleding van de zaal.